Återhämtningsturné

- för personal inom vård och äldreomsorg
Förena-välmående-och-affärsnytta.png

KC GROUP har valt ut två av våra främsta experter inom välmående på jobbet och låtit dem designa en dag för våra hjältar inom vård och äldreomsorg.  En dag som syftar till ökad arbetsglädje och minskad sjukfrånvaro. Dagen är utformad för att berättiga till regeringens återhämtningsstöd som uppgår till SEK 300 miljoner under 2021.

Efter en mycket krävande tid är det viktigt att vi skapar utrymme för reflektion, inspiration och gemenskap. Så att ni tillsammans kan bygga vidare på den goda kraft som finns i era verksamheter.

Är du intresserad av att vi kommer till just din ort – hör av dig till oss så snart som möjligt. Planering är i full gång och vi bokar in nya orter löpande. Se mailadress och telefon nedan för att anmäla ditt intresse (inte bindande). Vi kommer anordna öppna dagar där ni kan köpa platser per person för 3 750:- inkl. lunch & fika. Det går också bra att beställa specialanpassade dagar för team, avdelningar eller hela verksamheter.

 

För frågor, bokning eller för specialanpassning specifikt för ditt team eller verksamhet.
Kontakta oss på: olle@kc-group.se, 0733-914492 eller via kc-group.se

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande!

Tack för att du kontaktar oss!

Annika Röckner,
VD
annika@kc-group.se

0705 600 324

Annacarin Nilsson,
Ansvarig för kvalitetssäkring & verksamhetsutveckling
annacarin@kc-group.se

070 731 34 73

Besöksadress
Postadress
  • LinkedIn

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer