top of page

Föreläsare/Talare

Erfarna föreläsare och talare efterfrågas kontinuerligt som del av KC Groups pågående insatser, eller som expertresurser i beställarnas egna interna chefsprogram. Föreläsningar avropas också som komplement eller som punktinsatser vid olika konferenser, verksamhetsdagar, events och temabaserade föreläsningsserier.

 

Många av våra föreläsare/talare återfinns bland KC Groups egna 50-tal associerade partners, och anlitas på grund av lång erfarenhet som föreläsare och specifika kunskaper inom efterfrågade områden. Övriga föreläsare/talare rekryteras av KC Group via kontakter och rekommendationer allt eftersom våra uppdragsgivare efterfrågar olika experter och talarprofiler.

 

Föreläsare matchas mot uppdragsgivarens behov enligt en väl utarbetad matchningsprocess som Kommuncoacherna använder vid samtliga uppdrag.

 

De flesta av föreläsarna erbjuder föreläsningar inom fler än ett område men presenteras i vår katalog under en huvudrubrik. I slutet av varje presentation står exempel på tre övriga föreläsningar. Därför återkommer teman under såväl huvudrubriker som underrubriker.

 

Ansvarig för föreläsningskatalog och föreläsare på KC Group är Annacarin Nilsson tillika kvalitetsansvarig på Kommuncoacherna. I egenskap av regissör, pedagog i scenisk gestaltning, examinerad logonom och retoriker sitter Annacarin i juryn för PPM Meetings ”Stora Talarpriset”, vilket bidrar till både värdefulla kontakter och kvalitetssäkring gällande rekrytering och matchning/behovsanpassning av lämpliga föreläsare.

 

Vi hoppas att du kommer få mycket nöje av våra professionella och inspirerande föreläsare. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har fler frågor, behov av att diskutera vad som skulle passa just dig och din målgrupp eller för att boka ett matchningssamtal. Ingen grupp är för liten eller för stor.

Hämta vår föreläsningskatalog här
imagesCAQSAOJD.jpg

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande!

Tack för att du kontaktar oss!

Annika Röckner,
VD
annika@kc-group.se

0705 600 324

Annacarin Nilsson,
Ansvarig för kvalitetssäkring & verksamhetsutveckling
annacarin@kc-group.se

070 731 34 73

Besöksadress
Postadress
  • LinkedIn

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page