top of page

Om oss

ICF - INTERNATIONAL COACHING FEDERATION
ICF-certifierade coacher – en kvalitetsstämpel

I modern tid har branschorganisationen International Coaching Federation (ICF), som grundades 1995 bidragit till att forma och definiera coaching som yrke genom att sätta upp riktlinjer, ackreditera utbildningar och certifiera coacher. ICF har idag närmare 30 000 medlemmar i över 100 länder och utgör världens största branschförening för professionella coacher, med oberoende certifierings-funktion.


Många av KC Groups coacher och konsulter är utbildade och certifierade i enlighet med International Coaching Federation (ICF). Det innebär att de utgår ifrån och använder de evidensbaserade teorier och modeller som ICFs 11 kärnkompetenser bygger på. De är även väl bevandrade i metoder, teorier, modeller, strukturer och samtalstekniker som i olika forskningsprojekt visat sig vara effektiva och ge påtagliga resultat. Certifieringen och medlemskapet i ICF är en kvalitetsstämpel, en garanti för effektivitet och för att etablerade måluppfyllande metoder och verktyg tillämpas.


Läs mer om ICF här.

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande!

Tack för att du kontaktar oss!

Annika Röckner,
VD
annika@kc-group.se

0705 600 324

Annacarin Nilsson,
Ansvarig för kvalitetssäkring & verksamhetsutveckling
annacarin@kc-group.se

070 731 34 73

Besöksadress
Postadress
  • LinkedIn

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page