top of page

Karriärcoaching & outplacement

Karriärcoaching
Outplacement och executive outplacement

Vill du veta mer om våra workshops och inspirationsföresläsningar? Fyll i formuläret nedan.

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande!

Tack för att du kontaktar oss!

Annika Röckner,
VD
annika@kc-group.se

0705 600 324

Annacarin Nilsson,
Ansvarig för kvalitetssäkring & verksamhetsutveckling
annacarin@kc-group.se

070 731 34 73

Besöksadress
Postadress

Karriärplanering kan användas i flera olika sammanhang, såsom att skapa struktur och inspiration i samband med större organisationsförändringar eller att ge enskilda medarbetare utveckling internt eller externt.

För många av oss är jobbet en stor källa till inspiration och engagemang. Det kan också vara en källa till oro och stress, vilket lätt påverkar både företaget och hela livssituationen. För att komma vidare får du stöd och verktyg av din karriärcoach hos Newstart.  Här hjälper vi dig att få struktur på dina tankar och att lättare nå dina mål.

När chefer och medarbetare behöver stöd att ta nästa steg i yrkeslivet. Outplacement innebär att en arbetsgivare anlitar en konsult för att ge en uppsagd medarbetare stöd och hjälp med att hitta ett nytt arbete. Vi hjälper chefer, specialister och andra medarbetare som lämnar sina anställningar. Vi erbjuder personligt upplagt stöd och en välbeprövad metodik i arbetet med att hitta ett nytt relevant jobb. Våra Outplacement program sträcker sig från tre månader upp till ett år.

Newstart är en kvalificerad partner inom Outplacement med över 18 års erfarenhet av att hjälpa chefer, specialister och andra nyckelpersoner som av någon anledning måste lämna sina anställningar. Vi erbjuder personligt upplagt stöd och metodik i arbetet med att hitta ett nytt relevant jobb. Under en period har du ett nära samarbete med en coach som hjälper dig att identifiera nya möjligheter och att fokusera på rätt insatser. Tillsammans kartlägger vi dina värderingar, intressen, kunskaper, färdigheter och utvecklingsområden. Du får stöd kring jobbsökning, CV, LinkedIn-profil och intervjuträning. Med vårt breda nätverk på arbetsmarknaden är vi både rådgivare och katalysator på vägen till nästa jobb.

Chefer som ska säga upp personal

Outplacement kan även innebära att chefer som ska säga upp personal behöver utbildning och stöd. Kunskap om mänskliga reaktioner vid kris och förändring gör det lättare att tackla en svår situation. Vi erbjuder stöd och rådgivning till HR-avdelningar, chefer och ledningsgrupper i samband med förändringsprocesser och uppsägningar.

Att bibehålla motivationen för de som blir kvar

För den personal som stannar kvar i företaget är det viktigt att upprätthålla motivation och produktivitet. Genom att hantera uppsägningar på ett professionellt sätt ser även kvarvarande personal att kollegor behandlas med respekt. Det leder till att både de som är kvar och de som lämnar kan fungera som goda ambassadörer för företaget.

  • LinkedIn

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page