top of page

Om oss

KC Group stödjer kompetensutveckling och förändringsprocesser inom offentlig sektor & näringsliv

                                                                          - i hela Sverige.

 

KC Group Leadership Development AB arbetar sedan 2011 med ledarskaps- och medarbetarutveckling samt konsultativt chefsstöd och rådgivning i förändringsprocesser. Kunderna finns inom näringslivet såväl som inom statliga myndigheter, kommuner, regioner och universitet/högskolor. Vi har omfattande nationella ramavtal på åtta av Sveriges största myndigheter.

 

KC Group har knutit till sig 70-talet av Sveriges bästa certifierade coacher,  seniora konsulter, utbildare och föreläsare för uppdrag över hela Sverige inom coaching/handledning, teamutveckling av ledningsgrupper och andra personalgrupper, karriärutveckling / outplacement, konflikthantering, värdegrundsarbete, förändringsledning, föreläsningar samt i olika utvecklings- och utbildningsprogram.

 

Alla våra konsulter har egen chefserfarenhet och täcker ett brett spektrum av utbildningsbakgrund och specialistområden för att kunna matchas mot uppkomna behov, önskemål och skallkrav. Vi har utarbetat ett strukturerat matchningsförfarande som utförs av en för detta ändamål dedikerad konsult. Därutöver arbetar en person specifikt med systematisk kvalitetsuppföljning i nära samverkan med våra beställare.

 

KC Group har flera internationella samverkanspartners och en handfull konsulter som är engagerade i högre utbildning och forskningsprojekt inom teamutveckling, organisatoriskt lärande, hälsovetenskap och tillitsbaserad styrning och ledning

 

KC Group är också godkänd av Försäkringskassan för leveranser av bidragsberättigat stöd för stressreducerande, hälsofrämjande och rehabiliterande utvecklingsinsatser under vår tjänst PROACT by KC Group.

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande!

Tack för att du kontaktar oss!

Annika Röckner,
VD
annika@kc-group.se

0705 600 324

Annacarin Nilsson,
Ansvarig för kvalitetssäkring & verksamhetsutveckling
annacarin@kc-group.se

070 731 34 73

Besöksadress
Postadress
  • LinkedIn

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page