Om oss

KC Group stödjer kompetensutveckling och förändringsprocesser inom offentlig sektor & näringsliv

                                                                          - i hela Sverige.

 

KC Group är ett nätverksföretag som består av 50-talet erfarna certifierade coacher, konsulter och föreläsare, alla med egen chefserfarenhet och olika spetskompetenser. Vi finns i hela Sverige från Luleå i norr till Ystad i söder.

Vi har specialiserat oss på chefscoaching och utvecklingsprogram för individer, grupper, team och ledningsgrupper, samt riktade föreläsningar och seminarier.
KC Group fungerar också som stöd i arbete med värdegrundsutveckling, organisationskultur, organisatoriskt lärande och psykosocialt arbetsmiljöarbete.

Professionell kartläggning och matchning är en nyckelfaktor i alla våra insatser. 
Samtliga uppdrag utgår från en validerad och strukturerad professionell matchningsprocess.

Våra konsulter arbetar enligt kvalitetssäkrade processer i nationella och omfattande kunduppdrag för bl.a. Arbetsförmedlingen, Högskolan Dalarna, Kriminalvården, Karlstad universitet, Lunds universitet, Migrationsverket, Mälarenergi, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Växjö Energi och inom ett 20-tal kommuner i landet samt i Stockholms och Göteborg stad.

 

Vi arbetar konsekvent och målmedvetet för att våra värdeord Kvalitetsdrivna, Samverkande, Energigivande och Värdeskapande ska genomsyra alla uppdrag och alla samarbeten såväl externt som internt.

KONTAKTA OSS

E-post
Skicka ett meddelande!

Annika Röckner, VD
annika@kc-group.se

 

Telefon:

0705 600 324

Annacarin Nilsson
KAM & Kvalitetsansvarig
annacarin@kc-group.se

 

Telefon:
070 731 34 73

Besöksadress
Postadress
  • LinkedIn

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer