Ramavtal

Chefs- och grupputveckling för kommuner och övrig offentlig sektor

 

KC Group stödjer sedan 2011 kompetensutveckling och förändringsprocesser inom kommuner och övrig offentlig sektor i Sverige. Det sker i form av individuell chefscoaching samt teamcoaching av ledningsgrupper och andra personalgrupper. Vi levererar även skräddarsydda ledarutvecklingsprogram och utbildningar i t ex coachande ledarskap, fördjupade samtalsfärdigheter, förändringsledning samt workshops och föreläsningar kring exempelvis konflikthantering, stressreducerande ledarskap och interkulturell kommunikation.


KC Group är ett modernt och agilt nätverksföretag som består av associerade samarbetspartners över hela Sverige. 
Vi arbetar alltid i nära samverkan med våra beställare. Särskilda kompetens- och kvalitetsansvariga utses för varje större uppdrag. Vi har även systematiserade rutiner för professionell matchning och uppföljning.

 

Vi på KC Group jobbar målmedvetet och långsiktigt för att knyta till oss landets mest kompetenta team av certifierade coacher och seniora konsulter med olika spetskompetenser, alltid med förankring i senaste forskningen kring ledarskap och coaching.

Våra ramavtal

arbetsformedlningen_xxx.jpg
LU.jpg
Naturvårdsverket.png
Kriminalvården.jpg
Migrationsverket.png
Norrtälje_kommun.png
osthammar_en-del-av-roslagen.jpg
Gislaveds kommun.jpeg
Mälarenergi.png
Stockholms stad.png
Tranås kommun.png
  • LinkedIn

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande!

Annika Röckner,
VD
annika@kc-group.se

0705 600 324

Annacarin Nilsson,
Ansvarig för kvalitetssäkring & verksamhetsutveckling
annacarin@kc-group.se

070 731 34 73

Besöksadress
Postadress

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer