top of page

Kommuncoacherna Sverige AB

Kommuncoacherna Sverige AB
Chefs- och grupputveckling för kommuner och offentlig sektor

Kommuncoacherna stödjer sedan 2011 kompetensutveckling och förändringsprocesser främst inom kommuner och övrig offentlig sektor i Sverige. Det sker i form av individuell chefscoaching samt teamcoaching av ledningsgrupper och andra personalgrupper. Vi levererar även skräddarsydda ledarutvecklingsprogram och utbildningar i t ex coachande ledarskap, fördjupade samtalsfärdigheter, förändringsledning samt workshops och föreläsningar kring exempelvis konflikthantering, stressreducerande ledarskap och interkulturell kommunikation.


Kommuncoacherna är ett modernt och agilt nätverksföretag som består av associerade
samarbetspartners över hela Sverige.  Vi har ramavtal inom ledarskapsutveckling och chefscoaching på till exempel Arbetsförmedlingen, Migrationsverket, Kriminalvården, Högskolan Dalarna, VGR- Västra Götalandsregionen och Stockholms Stad. Vi arbetar alltid i nära samverkan med våra beställare. Särskilda kompetens- och kvalitetsansvariga utses för varje större uppdrag.
Vi har även systematiserade rutiner för professionell matchning och uppföljning.

 

Vi på Kommuncoacherna jobbar målmedvetet och långsiktigt för att knyta till oss landets mest kompetenta team av certifierade coacher och seniora konsulter med olika spetskompetenser, alltid med förankring i senaste forskningen kring ledarskap och coaching. Via  KC Group  erbjuder vi coach- och konsultförmedling till såväl offentlig och privat sektor.

(läs mer om vårt team)

KONTAKTA OSS

E-post
Skicka ett meddelande!

Tack för att du kontaktar oss!

Annika Röckner, VD
annika@kc-group.se

 

Telefon:

0705 600 324

Annacarin Nilsson
KAM & Kvalitetsansvarig
annacarin@kc-group.se

 

Telefon:
070 731 34 73

Besöksadress
Postadress
  • LinkedIn

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page