top of page

Coachande handledning för Stockholm stads rektorer

Uppdaterat: 17 dec. 2020

KC Groups chefscoach och ledarskapsutvecklare Thomas Malmqvist med spetskompetens inom utbildningsfrågor, ansvarar för vår insats Coachande handledning i grupp med fokus på att stödja rektorer genom reflektion och samtal inom Stockholm stads utbildningsförvaltning. Nu tar Thomas julledigt, och ser fram mot att träffa grupperna med förnyad kraft under vårterminen.


"Det här är verkligen ett både roligt, stimulerande och viktigt uppdrag - som ligger mig väldigt varmt om hjärtat", säger Thomas Malmqvist, som själv har en bakgrund som rektor och pedagog.


Är du rektor och intresserad, kontakta oss här.

Coachande handledning är en strukturerad process som syftar till att skapa utrymme för lärande och erfarenhetsutbyte i chefs- och ledarskapsfrågor. Det är en framåtsyftande process där deltagarna ges möjlighet att tillsammans med andra, i samma situation utforska ledarskapet, bidra med den egna erfarenheten och berika kollegorna.Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page