top of page

En lite annorlunda coachingklient!

Uppdaterat: 5 apr. 2022

KC Groups chefscoach Ingela Dunger har lång erfarenhet av att stödja och coacha olika typer av chefer och specialister inom såväl offentlig sektor som inom näringslivet. Men att jobba med en sektionsföreträdare inom Kommunal var något nytt och spännande.

På bilden: Ingela Dunger, coach och Linda Eriksson, sektionsföreträdare, Säter Kommun.


Ingela Dunger har under många år arbetat som HR chef inom olika industriföretag. I den rollen hade Ingela att göra med olika fackliga representanter. Fast utifrån ett helt annat perspektiv. Nu arbetar Ingela heltid som chefsutvecklare och professionell coach - vilket gör att hon får möta sin tidigare arbetssituation från en helt ny vinkel. Det öppnade upp för helt nya insikter.


"Som fd. HR-chef har jag allt som oftast suttit på andra sidan bordet men den här gången var vi på samma sida. Mina fackliga partner i tidigare liv skulle ha mått bra och förhoppningsvis fungerat bättre om de hade fått träffat en professionell coach. Så jag vill skicka en eloge till Säters Kommun som gjort den här satsningen! Bra tänkt och bra gjort!" säger Ingela Dunger.


Ingela Dunger har lång erfarenhet inom HR och kommunikation. Hon har mött, stöttat och utmanat chefer på alla nivåer i både svenska och utländska bolag. Ingela har själv arbetat inom svenska industriföretag i 27 år. Ca 20 år av dessa som chef och ledare inom HR/Utbildning i olika befattningar både på enhets, central och internationell nivå.


Ingela är i grunden beteendevetare och Professional Certified Coach (PCC). Hon har en högskole- och universitetsutbildning inom bl.a. kommunikationsvetenskap, pedagogik, socialpsykologi, antropologi och retorik. Hennes huvudkompetens är inom kompetensutveckling, ledarskap och personlig utveckling.


Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page