top of page

Med DIG i centrum!

Uppdaterat: 18 nov. 2022

KC Group återhämtningsturné fortsätter. Turnén som innefattar över 200 dagar i 19 kommuner. 1 region, med 8000 medarbetare och 300 chefer.

Några av Sveriges bästa certifierade coacher och seniora konsulter i uppdrag inom coaching/handledning och konflikthantering, värdegrundsarbete, förändringsledning samt teamutveckling av ledningsgrupper och andra personalgrupper år denna vecka ute på platser Ljungby, Lindesberg, Kungsör, Sigtuna, Järfälla, Hofors, Mullsjö och Arboga.

Tacksam att få vara en del av detta viktiga arbete där syftet är att lyfta, stötta och skapa mer flyt i vardagen. Det pratas om det holistiska självledarskapet och delarna som utgör helheten. Vikten av engagemang och en känsla av sammanhang.

"Vad är viktigt på riktigt?" som föreläsaren Lars-Göran Halvdansson skulle ha uttryckt sig. Jo, DU! Kanske är det faktiskt helt avgörande att du själv mår bra för att därefter också kunna lyfta dina medarbetare, familj etc. Med rätt kost, fysisk aktivitet och mindre stress hjälper vi vårt välmående på rätt väg. En insikt om att du duger precis som du är. Kanske en viktigare känsla än någonsin. Speciellt i dessa tider.

I nästa vecka besöker jag Åsele och Lindesberg. Ser fram emot att spendera 2 st inspirerande dagar med både våra föreläsningsteam på plats men också dess deltagare. Vardagshjältarna inom vård och omsorg.


//Therése Neaimé


#viåterhämtarsverige #kcgroup #coaching #team #föreläsare #kommuner #vårdochomsorg #flow

Annika Röckner, Annacarin Nilsson, Cecilia Werme-Jaråker, Nikola "Niki" Tramontana, Anna Persdotter Tramontana, Ninni Länsberg, Mona Wassermann, Karin Kullberg, Lars-Göran Halvdansson, Monica Capotondi, Anette Östlin, Tove Näsman, Tina Ikonomidou, Shift Education, Form holistic leadership

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page