top of page

Ny ansvarig för PR och Marknadskommunikation

Uppdaterat: 7 sep. 2022

Nu kan vi stolt presentera att Therése Neaimé, under hösten 2022 kommer vara ansvarig för PR och Marknadskommunikation vad gäller KC Groups stora Återhämtningsturné för medarbetare och chefer inom vård och omsorg. #viåterhämtarsverige.

Återhämtningsturnén kommer genomföras av 7 handplockade expertteam i hela Sverige, i 19 kommuner och 1 region för våra hjältar inom Vård och omsorg. 2021 genomförde KC Group Återhämtningsturnén för första gången, då i 6 kommuner för 7000 medarbetare.


Återhämtningsturnén bygger på den Återhämtningsbonus som Regeringen beslutade att erbjuda kommuner och regioner för insatser som främjar ett hållbart arbetsliv inom vård och omsorg. Inte minst efter pandemin som varit extra krävande för denna målgrupp.


Therése har lång erfarenhet av att arbeta med PR, marknadsföring och events i många olika sammanhang. Som talare och föreläsare samt som projektledare, koordinator och administratör för olika produktionsbolag. Therése har också en parallell artistkarriär som framgångsrik sångerska och skådespelerska. Det som utmärker Therése är hennes kreativitet och nyfikenhet på människor samt vilja och förmåga att kommunicera det som hon ser som meningsfullt utifrån ett större perspektiv.


Therése kommer nu att åka ut i landet och besöka KC Groups expertteam på plats, från Åsele och Norsjö i norr till Ljungby och Sölvesborg i syd. Göra intervjuer med chefer, medarbetare och ansvariga i kommunerna. Skriva reportage, kontakta lokal press och media, och ansvara för andra aktiviteter och events kopplade till turnén. Du kommer kunna följa Therése här genom vår blogg, via sociala media och press. Vill du veta mer - eller att Therése kommer till just din kommun - ta kontakt med henne på therese@kc-group.se.
Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page