top of page

Ta del av Stora Måldagen 2020 - genom nytt samarbete

Uppdaterat: 17 nov. 2020


KC Group/Kommuncoacherna ingår samarbete med P&P Meetings och kan till kunskapsseminariet, Stora Måldagen 2020, torsdag 16 januari, erbjuda dig som bloggläsare 20% rabatt.


Vi på KC Group kommer vara på plats på Stora Måldagen och hoppas få se dig där som gäst. Seminariet ger dig och din organisation möjlighet att ytterligare vässa förmågan att sätta och nå mål. Här möter du några av Sveriges främsta föreläsare i ett fullspäckat program där lunch och affärslounge ingår.

För information och anmälan. (Din plats bokar du via länken, rabatten dras innan du får e-postfaktura).


KC Group erbjuder som ny tjänst expertkunskap i form av föreläsare som inspiration och fördjupning i våra uppdrag. Föreläsare som också kan erbjudas vid temadagar och Kick-offer. P&P meeting har som fokus att utveckla strategiska mötesprogram med föreläsare inom olika områden. P&P meeting erbjuder också professionella moderatorer och träningsprogram för moderatorer. Samarbetet bygger på att tillsammans lyfta fram och inspirera till ny kunskap genom föreläsningar i olika format. Redan nu har KC Group en katalog med föreläsare inom olika expertområden. Vill du ta dig en titt eller få mer information - ta kontakt med oss här.

Hoppas vi ses!

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page