top of page

Tips från coachen: Hur du kan träna ditt självledarskap!

I dessa tider har du stor möjlighet att träna ditt självledarskap. Och hur gör du det då?

Ingrid Lindelöw Berntson, chefsutvecklare och coachutbildare på KC Group / Kommuncoacherna och en av fåtalet Master-certifierade coacher i Sverige (MCC), delar här med sig av några korta kraftfulla tips.

Börja med att ta reda på: Vad är viktigt på riktigt för dig? (Själv brukar jag ha en coach som hjälper mig att få syn på det) Utifrån det kan du sen skapa ditt eget träningsprogram utifrån dessa punkter:

  • Städa spelplanen - ta bort det som skymmer sikten mot det viktiga!

  • Fokusera på det som leder dit!

  • Skapa rutiner som ger dig energi för att hålla ditt fokus.

  • Ta kontroll över det du kan ta kontroll över!

  • Gör något konkret, praktiskt varje dag för att visa dig själv att du är på rätt väg!

  • Behöver du älta eller oroa dig. Gör det, kom ihåg att sätta timern bara. 😉

Sist men inte minst; Ingen annan än du kan genomföra träningsprogrammet! Lycka till!


Ingrid Lindelöw Berntson, är en av få inom Sverige som är ICF certifierad professionell coach på högsta nivå, Master Certified Coach (MCC). I sitt eget företag Shift Education arbetar hon sedan 2009 med att utbilda andra coacher vilket har resulterat i att Ingrid även kan erbjuda ett kompetent team chefscoacher i norra Sverige.


I KC Group/Kommuncoacherna arbetar hon och hennes team som chefsutvecklare, professionella coacher, och som underleverantörer av coachutbildningar. I grunden är Ingrid leg. sjukgymnast med vidareutbildning inom neurologi, psykologi och samtalsmetodik. Hon är även examinerad projektledare.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page