top of page

Vad är viktigt på riktigt?

Uppdaterat: 18 nov. 2022

Att göra skillnad! Eller ”vad är viktigt på riktigt”? som detta fantastiska föreläsarteam skulle ha uttryckt sig!! Att leva varje dag av hela sin själ och om viktigheten i att inte tappa bort sig själv! Att vara tacksam för det man har och om att inse att vi duger precis som vi är . Detta var några utav samtalsämnena under dagens återhämtningsdag i Hofors när KC Groups expertteam inom hälsa och hållbarhet på arbetsplatsen var på besök.

Tacksam att, precis som igår under återhämtningsdagen i Järfälla, få bevittna processen hos de många deltagarna. Processen i att komma på något nytt eller få hjälp att fylla på sin verktygslåda med nya nycklar som kan förändra vardagen.


Det pratades också om att kunna se på sina medmänniskor genom den ”Gröna linsen”.

Ett synsätt som kan skapa mer positivitet och öppenhet mot varandra. Om hur viktigt det är att respektera andra individer. För hur kan man möjligen veta vad som pågår på insidan hos en annan människa!?

Eller som när Marlene Bergqvist och Lars-Göran Halvdansson pratar om Livsentreprenörskap. Ett sätt att leva nära det som känns värdefullt och viktigt för just dig! Ett förhållningssätt till att leva nära det man tror på och i sanning med sina drömmar och värderingar.


Några röster från dagen:


- Så ovärderligt att föreläsarna verkligen delade från hjärtat. Transparent och ärligt!

Sofie, sjuksköterska Persgårdens Äldreboende


- Under denna återhämtningsdag kände jag att jag fick de verktyg jag behöver för att börja prioritera mig själv både i vardagen och på mitt arbete. Allt för att också bättre kunna hjälpa andra.

Anette, Habiliterare Kristallen Gruppboende


- Mina mål har tidigare spretat en del men nu känner jag mig mer motiverad!

Marina, Undersköterska Hemtjänsten Hofors


Tillsammans gör vi skillnad!!


//Therése Neaimé

#viåterhämtarsverige


Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page