top of page

KC Group jobbar för framgång och välmående i arbetslivet – nu blir vi större!

Uppdaterat: 19 sep. 2022

KC Group – Hösten 2022


Ända sedan starten för tio år sedan har vårt arbete med professionell och vetenskapligt underbyggd utveckling av chefer och medarbetare haft dokumenterat mycket goda resultat. Väl genomförda uppdrag av våra seniora experter över hela landet har skapat ökad efterfrågan på våra tjänster varför KC Group kraftigt expanderar. Framgångarna ger oss möjlighet att stärka alla delar av vår organisation och ta både bredare och mer komplexa uppdrag.

I våras förvärvade KC Group Newstart Career Management, ett ledande företag inom karriärcoaching och outplacement. Med Newstart ombord så breddar vi vårt erbjudande och startar affärsområdet Newstart by KC Group.


Under året har vi rekryterat flera nyckelpersoner. Vi är glada och stolta att välkomna vår nya verksamhetschef Cecilia Werme-Jaråker och seniorrådgivarna Peter Cederqvist och Barbara Westertaklax som tillsammans ska driva vår affärsutveckling inom karriärcoaching och outplacement.

Cecilia Werme-Jaråker Peter Cederqvist Barbara Westertaklax

Under hösten åker åtta expertteam med 20 av våra specialister inom hälsa och hållbarhet land och rike runt för att möta hjältarna inom vård och äldreomsorg som dragit ett oerhört tungt lass under pandemin. Återhämtningsdagarna är utformade av KC Groups experter och innehåller inspiration, reflektion och verktyg för återhämtning. På våra sociala medier gör vi nedslag och reportage om vad som händer på plats.


Vi fortsätter också arbetet med Proact by KC Group, en hälsofrämjande insats för att förebygga negativ stress och undvika onödiga sjukskrivningar. Arbetet syftar till välmående på flera nivåer: individ, grupp och organisation. Genom vårt samarbete med Försäkringskassan kan företag och organisationer få tillbaka upp till 50 procent av kostnaden när de anlitar KC Group för hälsofrämjande insatser och tjänster.


Kärnan i vår verksamhet är ett förtroendefullt samarbete med kommuner, regioner och myndigheter, bland annat i form av ett stort antal ramavtal. Att vi växer ger oss möjlighet att bredda verksamheten och satsa målmedvetet på fler samarbeten med privata företag.


Just nu finslipar vi på konceptet för vår stora utbildningssatsning KC Academy. Genom KC Academy får vi möjlighet att erbjuda våra framgångsrika utbildningsprogram även till företag inom privata näringslivet.


Ansvarig för affärsområdet KC Academy, utbildning och kvalitetssäkring är Annacarin Nilsson.
Söker du Sveriges vassaste kompetenser inom chefs- och medarbetarutveckling? Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig som själv är i branschen? Har du frågor, idéer eller reflektioner?


Kontakta mig gärna!

Annika Röckner

VD, matchningsansvarig


www.kc-group.se annika@kc-group.se

+ 46 (0) 70 560 03 24Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page