top of page

WEBINAR 3 FEBRUARI ÅTERKOPPLINGSDAGEN & CHEFSDAGAR KOPPLADE TILL ÅTERHÄMTNINGSBONUSEN

Här kan du ta del av det Webinarium vi genomförde den 3 februari kopplat till Återhämtningsbonus och Statliga bidrag, för er som redan haft Återhämtningsdagar 2022. Nästa webinarie, den 8 februari, är för er som inte tidigare nyttjat Återhämtningsbonus och Statliga bidrag inom vård och omsorg i hälsofrämjande syfte. Välkommen att registrera din plats admin@kc-group.se. För mer information - läs här.

KC Group har valt ut några av våra främsta experter inom hälsa och välmående på jobbet. Vi har låtit dem designa en dag för våra hjältar inom vård- och äldreomsorg. En dag som syftar till ökad arbetsglädje och minskad sjukfrånvaro. Dagen med uppföljning är utformad för att berättiga till Regeringens återhämtningsstöd som uppgår till 1, 5 miljarder SEK totalt 2023, för regioner och äldreomsorg att ansöka om. OBS: Sista ansökningsdagen 2023 är 21 februari. KC Group hjälper dig med ansökan till socialstyrelsen. Samtliga kommuner som KC Group har hjälpt med ansökan har fått sökta medel.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page