top of page

Webinar Proact by KC Group den 24 januari

Välkommen till webinar: ProAct by KC Group den 24/1 kl.10-10.40


Visste du att ni som företag kan få bidrag om ni bygger friskfaktorer i ert bolag?


Svenska staten vill minska sjukskrivningar och därför så delar de ut pengar till Försäkringskassan varje år som har i uppdrag att fördela ut dem till företag och organisationer som satsar på sina anställdas välmående.


Om ni som företag vill agera proaktivt och förebygga sjukskrivningar så kan ni när ni anlitar oss få bidrag med upptill 10 000 sek per medarbetare och år och upp till 200 000 per bolag och år.


KC Group är godkänd anordnare av Försäkringskassan och kan erbjuda bidragsberättigade konsulttjänster till företag och organisationer som bygger en god arbetsmiljö och ökar friskfaktorer samt minskar riskfaktorer.


Detta gäller även verksamheter inom offentlig sektor.Vi som håller i webinaret: Vd Annika Röckner, Sales Manager Monica Capotondi, Affärsområdeschef Newstart by KC Group Peter CederqvistAnmäl dig till vårt webinar så ska vi berätta mer.
Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

Jag förstår
bottom of page